20 Mart 2012 Salı

27 - Waitin' for The Sun



Marv'ın tavrı çok netti. Hiçbir şekilde telefonlarımı açmıyor, mesajlarıma cevap vermiyordu. Her yerden silmişti beni. Eş dost aracılığıyla iletişim kurmaya çalışıyordum ama sonuç aynıydı hep. Net bir cevap. "O isimi anacaksanız, konuşmayalım."

Hiç ummadığım kadar canım yanıyordu. İnsan kaybetmeyeceğini sanıyor bazı şeyleri, elinden kayıp gidince ise ne yapacağını şaşırıyor. Üstelik suçlu olmak, ızdırabı ikiye, üçe, dörde katlıyor.

Günlerce yumuşamasını bekledim. Günlerce ağladım. Günlerce sustum. Günlerce dua ettim.

Ama hiçbir şey değişmedi.

vicy

4 yorum:

  1. İnsan'ın bir şeyi kaybetmesi çok kolay ve kazanması çok zordur, ben de sana benzer bir durumla karşı karşıya kaldım 3 hafta önce. Herşeyin bittiğine asla inanamadım, kabul edemiyordum 2-3 güne kadar.

    Fakat bu sert, hasarlı yitirmeyi artık kabul etmek zorunda olduğumu biliyorum ve kabul ettim. Bu durumlardan çıkmak için, farklı şeylere yönelmek insan için yapılabilecek en iyi şey, sana bunları yazdım çünkü seni şu anda anlayabilen tek kişi ben olduğum için. İnsanlık kavram olgusu çok garip ve tuhaf bir şeydir, zamanını, herşeyini, sevgini verirsin fakat düşünemediğin bir hatadan dolayı anında kaybedersin. Üstelik karşı taraf için yapmış olduğun manevi hisler o kişinin umrunda bile olmaz. Şu anda eminim ki hayatında eksik olan bir şeylerin olduğunu düşünüyorsun, aklın hep orada kalıyor. Hani diyorlar ya, zaman herşeyin en güzel ilacı diye, hakikatten öyle. Şu yazdığın post'daki yazıyı okurken farklı bir hale geldim. Seni tanımasamda, yaşadığın şu kötü anları kendim yaşadığım için çok daha garip oldum. Seni tanımasamda, biri için üzüldüm, ama hiç bir zaman kendini karamsarlığa itmemelisin, aklından çıkmayacaktır, velhasıl azıcık zaman geçtiğinde şu dönemlerdeki gibi kafanı takmayacağından emin ol. Zaman'ın geçmesi için, farklı bir üzüntü, keder yaşaman da gerekebilir, eğer gerçekten çok üzüyorsa bu konu seni, farklı bir üzüntü edin. Başaracaksın, güçlü bir insan olacaksın.

    Bu arada blogunu yeni keşfettim, takibime aldım, bana da beklerim.
    http://kacikturuncu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  2. Muhtemel olarak marv earla beraber cekindiğiniz yakın resimleri gördü. Hatta dahada ileri gidiyorum. Siz öpüşürken flas patladı ve earl bu resmi marv e bi şekilde ulastırdı !

    Dipnot: Normalde kadınlar için çok çabuk anlar derler ama erkekler kadınlardan daha iyi bu konuda. Bir şekilde kaçak bir cümle yapmacık gelen bir söz erkeğin aklına bir şeylerin yolunda gitmediğini getirir.

    YanıtlaSil
  3. yeni yazıları sabırsızlıkla bekliyoruz. lütfen bu blogu ihmal etme...

    YanıtlaSil
  4. konuda löp diye daldım ama, hepsinden önce söylenicek bi şey var: blogun bu kadar güzel olmak zorunda mı?!

    YanıtlaSil